Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2007, 12:11   #20
Noyan
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Operasyon sonrasi Kandilden görüntüler




Arkadaşım seçimden önce çalışma yaptı dediğin yönetim, yine iktidardaydı. Mezopotamya bölgesinde kaç tane okul açıldı haberin varmı senin? Tayyip Erdoğan hakkında böyle konuşabiliyorsa bir insan, medyayı takip etmiş anlamına gelmektedir. Çünkü gerek Tayyip Erdoğan, gerekse birçok vatansever hakkında bu tip yorumların yapılmasına sebep olan şey medyadır. Birçok Allah'ın Aslanı hain, mafya gibi sıfatlarla büründürüldü. Devlet, idare sistemidir bir nevi. Öyle her söylenene kulak asıp, istediği kararı vermez. Sana birçok yem attım ve gerekli cevabı alamadım. Türkiye Cumhuriyetinin geleceğinin bir başka devlete emanet edilmesi söz konusu değildir. Bunun gerçekliğini kimseye anlatacak değilim bu saatten sonra. Ben olayların içinde olan biriyim, halkın içinde değilim. Ayrıca bütün kürtleri kastetmedim. Kürtlerin içindedir dedim.
Sana diyorum ki oyunlar içerisindeyiz ve bunu kabul ediyorsun. Ama örnek verirken, üzerimizde oynanan oyunlardan birinden bahsediyorsun yine
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu devletin yönetiminden yakınan, bir şekilde eleştiren herkes, eski zamanların yönetim biçimlerinde kalmış, şimdiki zamanların şartlarını, olgularını bilmeyen, ona göre konuşanlardır. Onun için bu forumda kimseye, Türkiye Cumhuriyeti hakkında traja dair birşeyler sarfetmeyeceğim. Bu ülkede neler olep bittiğini anlamak için, insanlarla sohbet etmek yetmez. Ben bile kendi güvenliğim için Rize'ye gönderildim ve hala atanmayı bekliyorum. Uzun zaman oldu koltuk başında oturalı. Neden Rize'deyim? Şehre PKK giremiyor. Sizin eleştirileriniz böyle uzun uzadıya gidecektir ve hiç bitmeyecektir. Kendinizce haklı olacaksınızdır ve gayet doğrudur. Ama emin olun ki bu ülke için hakikatten hizmet veren insanlar, sizin bu yazılarınızı görünce çok üzülüyorlar. Hatayı yine de kendilerinde buluyorlar, ``gençlerimizi eğitemedik, Allah'ım sen bizi affet, affetmen için ölümlerin en beterine hazırız`` diye.. Ama Allah insanlara akıl vermiş. Bir yaştan sonra eğitimden çıkıp, insanın bazı şeyleri kendi araştırması gerekir. Milyonlarca kişi eleştirdi bütün hükümetleri. Hangi vatandaş yönetimini sevmediği devletin başına geçti?


Konu Noyan tarafından (20 Aralık 2007 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet