DarkSun Kimlik Bilgisi:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. * cilve
DarkSun is connecting from
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sunucu.GENEL.yoneticisi.cilve.org
DarkSun Kayitli Bir Rumuz
DarkSun Bulunduğu Kanallar: #log #help #opers #Cilve #sohbet #zurna
DarkSun Bağlı Olduğu Server: irc.cilve.org Turkiyenin IRC Sohbet Sunucusu
DarkSun is
Sunucu Genel Yoneticisi Yardim Almak icin Help Kanalını Kullanınız
DarkSun
Keyifli sohbetin doğru adresi.
DarkSun
Türkiye'nin En Keyifli Sohbet Sunucusu..
DarkSun
JavaSohbet Adresimiz: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
DarkSun
Forum Adresimiz: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Radyo Dinlemek ve İstekleriniz İçin #Radio kanalına gidiniz
DarkSun
Sunucu Komutları Hakkındaki Sorunlarınız İcin #Help Kanalına gidiniz
DarkSun Idle süresi: 1hr 55mins 1sec, Bağlandığı zaman: Wed May 25 05:36:07
DarkSun Kisi bilgisi sonu.
sohbet kullanıcılarınızın yukarıdaki şekilde ek whoisinde yazılar olmasını istermisiniz ozaman bu verdiğim işlemleri yapınız bende bunu bi ara biryerden örenmiştim arşivimde duruyordu sizlerle paylaşıyım dedim
öncelikle shell hesabınıza ssh ile bağlanın sonra cd Unreal3.2 yazın
sonra cd src yazın
sonra cd modules yazın girdik modules klasörüne şimdi aşşağıdaki komutu yazın
rm -r m_whois.c bu komutu yazın m_whois.c dosyasını silin sonra benim m_whois.c yi yüklüyücek aşşağıdaki komutu yazın
wget
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bunu yazdınız ve m_whois.c yi çektik şimdi aşşağıdaki komutu yazın
pico m_whois.c
şimdi m_whois.c dosyasına girdik lütfen en altlara doğru inin düzenlemeyi kendi sunucunuza göre yapın
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazılarını kendi sitenizin adını falan yazın sonra ctrl yi basılı tutun sonra x e basın sonra y harfine basın sonra entere basın kaydedin
sonra cd .. komutunu iki kere yazınız
unreal ana klasörüne döndük şimdi şu komutları sırasıyla yapınız
make clean
sonra
make
bunları yaptıysanız sunucunuzu kapatınız ve açınız serverinize girip kendinize whois çekin değişikliği görün iyi çalışmalar diliyorum arkadaşlar
LÜTFEN SİZDE BİRŞEY BİLİYORSANIZ PAYLAŞIN BELKİ BİZ BİLMİYORUZ SUNUCUMUZA YAPARIZ BİZDE BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞALIM