Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Aralık 2007, 03:40   #9
Çevrimdışı
Shadow
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkçemizi Güzel Kullanalım.




Run Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Arkadaşlar forumda dikkat ettimde yapılan yorumlarda kullanılan harfler {t}ürkçemize uygun harfler değil gelin hep birlikte yaptığımız yorumlarda yazdığımız yazılara dikkat edelim. Türkçe bizim kültürümüz geleceğimiz, sözcükleri güzel seçelim ve harfleri doğru yazalım{..}

Daha önceleri bende kullanıyordum ama çok değerli bir arkadaşım beni uyardı, ayrıca bu sene adliyenin memurluk sınavına gireceğim için benim içinde çok önemli. Sizlerden ricam {t}ürkçemize sahip çıkalım.

ß-$-w-q-£- bu tür harfleri kullanmamaya özen gösterelim.

Run Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Belkide o kişi beni uyarmasaydı hala cins cins yazıyor olacaktım, belkide benim bu uyarımı başka arkadaşlarda dikkate alır, üstelik bu toplumu düzeltmek için sen bişeler yap bırak düzelip düzelmicene başkaları karar versin. Herkez üzerine düşeni yapsın, ''Herkez kendi evinin önünü süpürürse sokaklar tertemiz olur''

Noktalama isaretleride dikkat edilmesi gereken bir husus. Ayrica dil bilgisi kurallarinda cumle basinda kullanilmasi gereken buyuk harfler disinda, cumle icinde gecse bile Türkce ve diger ozel kelimeler buyuk harfle yazilmalidir.

Ek olarak, Turkcemizde butun " sey " ler ayri yazilir ve herkez kelimesinin dogrusu herkestir. Son olarak konu basligindaki Guzel Kullanalimdaki g ve k harfi neden buyuk ?

Rica ediyorum, beni elestirecegine, kendin Turkce karakter kullanmiyorsun gibi bir sey deme. El mahkum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Elestirilerimede kizma lutfen, kotu amacla soylemedim, zaten elimden geldigince duzgun yazmaya calisiyorum demissin. Bende su an hala mevcut olan hatalarini gostermek istedim.


Konu Shadow tarafından (25 Aralık 2007 Saat 03:47 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet