|
AnsweR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Daha öncede bir profesör, sınav sorusunda " Risk Nedir? " şeklinde tek soruluk sınav yapıyor. Tüm öğrenciler cevaplarını yazdıktan sonra bir öğrencinin sınav kağıdında sadece " Risk budur " yazıyor. Bu öğrencide en yüksek notu alıyor tabi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bilinen birşey ama hatırlatayım dedim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Varsa bu tip konulara benzer bilgisi olan paylaşsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Zevkli oluyor okuması
|
aynı öğrenci 2. dönemde tekrar aynı soruda aynısını yapınca en düşük notu alıyor.Profesörün belirttiği neden ise ; Aynı şartlar altında,bir riski ikinci defa almak,aptallıktır.