Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Aralık 2007, 02:17   #10
diEfoRyoU
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bir eventin baska bir eventle iptali;

Kusura bakma radi, baya bi zamandır takılmıyorum nete yeni başladım tekrar girmeye. Senin sorununa şöyle bir yaklaşımda da bulunabiliriz. Mesela kill için bir alias yazabilirsin. Ve kill'ide bu komutla atabiliriz. Şöyle ki;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias mill { $iif(!$read(web.txt,w,$1)),kill $1 $2-,msg $1 kurallara uyduğunuz için teşekkürler.) } on *:nick:{ if $read(web.txt,w,$newnick) || *away* iswm $newnick || *yok* iswm $newnick || *yemek* iswm $newnick || *yoq* iswm $newnick || *mesgul* iswm $newnick || *disarda* iswm $newnick { $+(.timer,$nick) off } else { .msg $newnick Sayın $newnick : 0,3Lütfen sitedeki Kullanıcı adınızla Giriş Yapınız..Aksi Takdirde 0,1Uzaklaştırılacaksınız.. 0,3/nick Rumuzunuz Komutuyla nickinizi değiştirebilirsiniz.. .msg #kanal Sayın $newnick : 0,3Lütfen sitedeki Kullanıcı adınızla Giriş Yapınız..Aksi Takdirde 0,1Uzaklaştırılacaksınız.. 0,3/nick Rumuzunuz Komutuyla nickinizi değiştirebilirsiniz.. .$+(.timer,$nick) 1 120 .mill $newnick Sitedeki Kullanıcı Adınızla Giriş Yapmadığınız İçin Uzaklaştırıldınız } }

Geç oldu ama işe yarayacağını düşündüm umarım işine yarar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan