Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ocak 2008, 11:04   #5
vesvese
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kanala giris yapan Misafir kullanicilara oto uyari atmak

detay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias guestcheck { if !$ialchan(Guest*!*@*,$1,0) { halt } var %+ = 1 while $ialchan(Guest*!*@*,$1,%+).nick { var %s = $addtok(%s,$v1,44) inc %+ } msg $1 %s Lutfen Kendinize Yeni nick secin "/nick yeninick" }

kullanimi : /guestcheck #kanal
timerla otomatik hale getirebilirsin timer 0 600 /guestcheck #kanal yada on start orasi sana kalmis. birde seslendigi nickleri virgülle ayiriyor sen 32 yapip aralarinda bosluk olmasini da saglayabilirsin

Bu sefer de komut kullanmadigin zaman uyari vermiyor. Benim istedigim sey kanala giren guestlere oto uyari vermesi ve uyariyi her giren Guestte ayri ayri degilde diyelim ki kanala 1 dakika icerisinde 4 guest rumuzlu kisi girdi o 4 kisiyi yan yana yazip hepsine bir uyari versin. Sonra 1 dakika daha beklesin ve o 1 dakika icerisinde kanala yeni guestler girmisse o girenleri de ona eklesin hepsine toplu uyari bir daha versin ve bunu her 1 dakika da bir tekrarlasin. Yani ben ektra ben komut kullanmayayim Guest girdigi zaman. KiLL arkadasimizin verdigi komuttaki gibi. Onda da Her girene teker teker Uyari veriyor. Ve bu uyariyi tekrarlamiyor 1 dakika sonra. Onu gelistiremez miyiz benim dedigim sekilde ?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları