03 Ocak 2008, 14:02

|  

#9  |  

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
           |      Yanıt:  Kanala giris yapan Misafir kullanicilara oto uyari atmak        
       Arkadaşım zaten yapılan işin mantığı şu ;      Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!  alias guestcheck         guestcheck adından bir komut yazıldığında , altındaki komut sistemini işlet ,yani benim istediğim gibi misafirleri kontrol et ....     Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!  timer 0 60 guestcheck #kanal         Hiç durmaksızın çalışmak üzere , her 1 dakikadar guestcheck adlı komutu ben yazmaya gerek kalmadan oto olarak işlet....     Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!  on *:CONNECT:{ timer 0 60 .guestcheck #kanal }         Ben bir servera bağlandığım zaman guestcheck komutu için zamanlayıcıyı otomatik olarak aç ...    
Bütün bunları bir araya getirirsen ;     Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!  on *:connect: { timer 0 60 .guestcheck #kanal }
on *:join:#:if guest* iswm $nick { guestcheck $chan }
alias guestcheck {
  if  !$ialchan(Guest*!*@*,$1,0) { halt  } 
  var %+ = 1
  while $ialchan(Guest*!*@*,$1,%+).nick {
    var %s = $addtok(%s,$v1,44) 
    inc %+
  }
  msg $1 %s Lutfen Kendinize Yeni nick secin "/nick yeninick"
}         gibi birşey olur ki ; teorik olarak tam buraya yazdıgın isteği karşılıyor gibi geldi bana ...             |  
  |   

|        |