|
radiCOOL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Arkadaşım zaten yapılan işin mantığı şu ; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! alias guestcheck guestcheck adından bir komut yazıldığında , altındaki komut sistemini işlet ,yani benim istediğim gibi misafirleri kontrol et .... Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! timer 0 60 guestcheck #kanal Hiç durmaksızın çalışmak üzere , her 1 dakikadar guestcheck adlı komutu ben yazmaya gerek kalmadan oto olarak işlet.... Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:CONNECT:{ timer 0 60 .guestcheck #kanal } Ben bir servera bağlandığım zaman guestcheck komutu için zamanlayıcıyı otomatik olarak aç ...
Bütün bunları bir araya getirirsen ; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:connect: { timer 0 60 .guestcheck #kanal }
on *:join:#:if guest* iswm $nick { guestcheck $chan }
alias guestcheck {
if !$ialchan(Guest*!*@*,$1,0) { halt }
var %+ = 1
while $ialchan(Guest*!*@*,$1,%+).nick {
var %s = $addtok(%s,$v1,44)
inc %+
}
msg $1 %s Lutfen Kendinize Yeni nick secin "/nick yeninick"
} gibi birşey olur ki ; teorik olarak tam buraya yazdıgın isteği karşılıyor gibi geldi bana ... |
Evet anlatmak istedigim bunun gibi birseydi. Yardimci oldugunuz icin cok tesekkür ederim. Söyle bir sey eklemek mümkün mü peki bu koda.
1- Bu verdigin kodda kanala giren Gueste aninda uyari veriyor ve hemen bir baska guest girdiginde ikisini yan yana yazip tekrar uyari veriyor. Söyle degistirebilir miyiz bunu. Kanala Guest girsin ama hemen uyari almasin Kanala girdiginden 30 saniye sonra uyari alsin bu mümkün mü?
2- 3 kere uyari aldigi halde rumuzunu degistirmeyeni bot oto kicklesin istiyorum. Onun icin nasil bir kod eklemeliyim?
3- Uyari verdigi Guest ile baslayan rumuzlari Siyah fon üzerine beyaz yaziyla yazsin.
Gibi eklemeleri nasil yapabiliriz?