Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ocak 2008, 21:45   #1
SNOOPY Doğrulanmış Üye
~ BLaCK_and_WHiTe ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kim nasıl sevdiğine açılır.

Z-Net: Bak kızım hoşlanıyorum senden beni reddedemezsin sen kimsin ki reddeceksin zaten çıkıyoruz dedim bitti uzatma!

Onder: Benimle çıkar mısınız? Sizin şurada şöyle bir yerden tanıyorum sanırım. Sizin bir de kardeşiniz vardı xxx diye o nerelerde görünmüyor bayadır.

Malthus: Bak şimdiden anlaşarım çok fazla öpmem çok seni seviyorum demem gereksiz bunlar. Bundan ayrı istediğin herşeye varım.

Can: Siz istersiniz ben uygun görürsem yaparım mualefet olmayı seven birisi olduğum söylenemez. Siz de uygun görürseniz çıkarız.

Mohikan: Kız benimle çıkar mısın? Çok mutlu olacağız sen ne istersen alacağım.

AsiL: Bak kızım seninle oyun oynayacak zamanım yok. Ama senden de hoşlandım sen de istersen seninle çıkmak isterim.

L4roXyL: Bak sadece ikimizi düşüneceğiz gereksiz şeyler kıskançlık vs.. dersen kızarım diretirsen bırakır giderim.

aLKoLiK: Sadece ikimize yoğunlaşarım ve bu şekilde mutluluğa koşarım. Diğerleri bizi arkadan izlesin.;love

Cadde_li: Bir noktaya yoğunlaşacağız aşkımızda diğer şeyler önemli değil bu şekilde mutluluk gelecek.;love

t0praK: Başka yerlerden çalıntı sözler söylemenin alemi yok. Seviyorum seni kız. Gereksiz uzatmanın manası yok.

Julw: Seni seviyorum. Sensiz bir parçam eksik gibi... (Bu şekilde bütün sözleri sıralar)

b3ytullah: Birkaç güzel söz söyler sonrasında bu sözler şu adresten alıntıdır diye sözünü tamamlar.;love

AnsweR: Kendini ne kadar tekrarlasanda, ne kadar pişti durumuna düşsen de seni çok seviyorum ;love

aSsLı:
Sizden hoşlanıyorum nasıl desem ki. Sizinle bir ömür mutlu olmak istiyorum anladınız siz beni ;love

CiKo: Seni çok seviyorum senin uğrunda her gün okul çıkışında kavga etmeye, disipline sevk edilmeye razıyım yeter ki sev beni ;love

Kedy: Sizden hoşlandım nasıl desem ki daha önce de hiçkimseye bağlanamadım ;love

Run: Ardı ardına 500 şiir okuduktan sonra kız baygınlık geçirir

αуℓιη:
Ay çok utandım galiba size aşık oldum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

FrAnK}{MartIN: Sizden hoşlandım kısmetse bu aşkımın karşılıklı olmasını ve devam etmemizi dilerim. Bir Necip Fazıl KISAKÜREK şiiri ile kapanış yapar.

HachLi: Sizden hoşlandım sizinle çıkmak isterim ama sadece aşkımız konuşacağız gerisi beni alakadar etmiyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

KiLL: Hanımefendi bakar mısınız ;scare Galiba size aşık oldum sizin içinde mahsuru yoksa yani şey ben.

Ufkum: Hanımefendi sizden hoşlandım çok güzelsiniz sizinle devam etmek isterim.

Asi_Gusel: Ufkum Çok güzel konuştun tbr ederim

...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu SNOOPY tarafından (17 Eylül 2011 Saat 09:51 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver