Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2008, 22:28   #19
seal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Server Reboot edildiğinde Otomatik Unreal Start

ArresT, intasarim
Arkadaşlar çok saolun ikinize de çok teşekkür ederim. Gerçekten çok iyilik yaptınız. Saolun varolun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Clapturk
Dostum kusura bakma, ben biraz aşırı tepki verdim sanırım. Kusura bakma lütfen. ArresT 'in dediği gibi sizin de hakkınız var.

ArresT
Alıntı:
/etc/rc (veya /etc/rc.d veya /etc/rc?.d) içinde local.d

dosyasına bir parametre açmanız gerekiyor. Başlatması için..

Anladım. Bu şey için sanırım değil mi ArresT, ben şimdi yukarda anlattığınız gibi baslat diye bir SH oluşturdum. Reboot'tan sonra otomatik baslat komutu vermesi ve başlatması için sanırım değil mi? Evet o çok önemli, çünkü her zaman pc başında olamıyorum, servera restart atılması gerektiği zaman ve ben yoksam bu baslat komutunu da nihayetinde birinin yazması gerekiyor. Bir tek de ben varım bunu yapabilcek.

Şu anda etc/rc.d klasöründeyim local.d değil de init.d diye bir klasör var o da sanırım isim, serverden servera göre farklılık gösteriyor. Ben şimdi usr/bin klasörüne baslat olarak oluşturdum, aynısını kopyalayıp init.d klasörüne de atayım o zaman değil mi? Yani komut girmeye gerek kalmadan direk sanırım burdan okur

/etc/init.d/mysql restart

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver