Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2008, 22:37   #20
seal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Server Reboot edildiğinde Otomatik Unreal Start

ApSiS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ect/rc.d/local.d gibi bir dosya olması lazım onun icerisine bash seklınde eklersenız reboottan sonra istedıgınız porgramlar acılır

yinede linux kullanıcıları daha uygun bir cevap verebılırler

Apsis senin bu mesajını okuduğumda hiç bişey anlamamıştım. Ama şimdi bash şeklinde dosya nasıl yazılır, içine ne şekilde komut eklenir vs.. arkadaşlar yazmışlar. Ondan sonra ArresT de saolsun değinmiş bu konuya, onu da okuyunca tamam dedim şimdi tam olarak anladım ben bu otomatik başlatma olayını.

local.d yerine bende init.d klasörü var o bahsettiğin yerde, içinde de zaten cpanel, mysql, httpd vs.. diğer bash'lar da var. Sanırım isim bazen init.d , bazen local.d oluyor ve farklılık gösteriyor serverlara göre. Ben baslat ismiyle oluşturduğum bash'ı buraya da attım, hem usr/bin klasöründe hem de init.d içine attım. chmod +x baslat da yaptım. Sanırım doğru yaptım. İnşallah ilk restart attığımda bunun da testini yapmış olurum. İnşallah çalışır. Çok teşekkür ederim sizlere ;oki
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver