Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2008, 22:57   #3
seal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eschatteki settings.txt yada port.txt 'yi gizleyebilmek

aCoustiC Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
RewriteEngine On
<Files *.txt>
Order allow,deny
Deny from all
</Files>

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diye buna kimse erisemeyecektir, buna erisecek tek kullanici, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bulundugu makinadir.

ornegin eshat: sohbet.isim.com dizinine kurulu ise .htaccess dosyamiz da aynen sohbet.isim.com subdomain'i bir makina yada sanal sunucu ise dizini neresi ise oraya yerlestirilecektir. makinanin eristigini nasil anlariz

.htaccess'imizin oldugu makinaya 1 de php kodu yazar dizine sadece makinanin eristigini ama diger tum kullanicilarin erisemedigini gorecegiz, javanin calisma sistemi makinadan bagimsiz ise bunu bilemeyecegim.

ornek php:
PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
 $file fopen("settings.txt""r") or exit("okuyamadim ki, okuma ogretin bana!");
 while(!
feof($file))
  {
  echo 
fgets($file);
  } 

bu da calismazsa

Require group admin degerlerini files dizelerinin altina yerlestirin

RewriteEngine On
<Files *.txt>
Order allow,deny
Deny from all
Require group admin
</Files>

admin yerine o kullanici hesabinin kullanici adini yazin (.htaccess 'a ftp yada ssh haricinde erisim olmayacagi icin sorun olmayacaktir)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

aCoustiC çok saol kardeşim, walla harika anlatmışsın, ne kadar teşekkür etsem az. Milletin azaldığı gece yarısı bi deneyim bunları ben. Olur inşallah.

Çok tşkler, yine her zamanki gibi harikasın ;oki

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan