Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ocak 2008, 02:28   #11
Çevrimdışı
seal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eschatteki settings.txt yada port.txt 'yi gizleyebilmek




BySuSkuN , Kenshin
Arkadaşlar, öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Eskiden asıl amacım port.txt 'yi yasaklamaktı, çünkü eschat açık port olduğundan, giriş kod koruması da eklemek uygun olmadığından port.txt 'yi deşifre oldukça değişmem ve bunu da görüntülenmesini yasaklamam icab ediyordu. Ama artık port.txt pek önemli değil benim için, onu ben ektradan yazdım, artık kullanmıyorum zaten onu. Sadece amacım settingst.txt dosyamın görüntülenmesini önlemek. Çünkü orada yazdığım küfür ve reklam ignore keywordlerine göre adamlar değişik küfür ve reklem kelimeleri yazıyorlar. Bilmem anlatabildim mi?

Bu arada port.txt 'ye ihtiyacım yok dememin seebi de şu, hatta direk herkese port'u de verebilirim, çünkü irc girişini şifreledim. Eschat'i de decode ederek sokuyorum, hatta doğal olarak eggdrop botlarım bile şifreyle giriyor. O yüzden irc saldırı olayını %100 önlemiş oluyorum.

Eğer nasıl şifrelediğim hakkında bana sorusu olan arkadaşım varsa seve seve anlatırım. Aslında öyle ayrıntılı bir başlık hazırlayım da açayım, hani kılavuz bir başlık olsun diye, ama sonra uygun olur mu acaba diye geri tereddüt ettim.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet