Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ocak 2008, 06:52   #24
Çevrimdışı
seal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Server Reboot edildiğinde Otomatik Unreal Start




Arkadaşlar, walla şu service olayı benim canımdan bezdirdi. Serviceler gene işlememeye başladı. Ortada hiç bişey yok, sadece serverime restart attım yukardaki ilk denemeyi yaptığımda su -c "/home/site/Unreal3.2/unreal start" root diye eklediğim zaman. Hani desem ki serviceleri ekledim de bozuldu, öyle bişey de yok.

Sabah oldu ben hala bu service olayıyla uğraşıyorum. İşin en kötü yanı da userlar ve bizim oplarımız da illalah dedi ikide bir nick kayıt etmekten. Verisyon farklılığından oluyor vs.. demiştik ama benimki öyle de değil, aynı versiyon service (anope)u kuruyorum, yedekleri atıyorum yine aynı. Zaten bişey de yapmadım normalde ben bu serviclere benim yeniden kurmam bile gereksiz.

Servislerin işlememesi de şöyle, durup dururken sanki servicleri sıfırdan yeni kutmuşım gibi. Kayıtlı nickte şifre sormuyor, hatta yeni nick gibi kaydedebiliyosun kaydet dediğin zaman. Halbuki db'lere bakıyosun, db'ler silinmemiş normalde size değerleri de yüksek ama işe sanki yenden yüklemiim gibi böyle yapıyor. Bu 3. oldu. Lütfen arkadaşlar bana bir yardım, kafayı yemek üzereyim bu konuda.

Bu arada sıfırdan anope kurdum, en stable versiyonu 1.6.5 imiş, onu kurdum şimdi. Napsak, niye böyle oluyor ?

Bu soruma cevabınızı, benim bu konuda açtığım diğer bağlığa yazarsanız daha iyi olur arkadaşlar. Linki de şurda :

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet