Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2008, 18:45   #1
Çevrimdışı
Lee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
14 yaşındaki kıza ilaçla tecavüz




Samsun'da 14 yaşındaki genç kız, 17 yaşındaki erkek arkadaşının tecavüzüne uğradı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Samsun'da ilköğretim okulu 8'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki D.K. çay ocağında garsonluk yapan erkek arkadaşı 17 yaşındaki K.S.'nin kendisine bayıltıcı ilaç koklatarak tecavüz ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu. D.K.'nın şikayeti üzerine K.S. gözaltına alındı.

Zeytinlik Mahallesi'nde ailesi ile birlikte oturan D.K., 3 hafta önce arkadaşına ders çalışmaya gideceğini söyleyerek evden ayrıldıktan sonra erkek arkadaşı K.S ile buluşup sahilde bir süre gezdi. D.K. daha sonra K.S ile birlikte bir eve giderken iddiaya göre burada tecavüze uğradı. Eve geç gelen D.K. tecavüze uğradığını ailesine anlattı. Ardından karakola giderek K.S.'den şikayetçi oldu. Cumhuriyet savcısına ifade veren D.K. sanığın kendisine tecavüz ettiğini belirterek, “Kendisiyle 1 yıldır arkadaşlık yaparız. Sık sık benimle ilişkiye girmek istediğini söylüyordu. Öğle saatlerinde bir eve gittik. Kimse yoktu. Bir süre oturup konuştuk. Bana bilmediğim bir şey koklattı. Sonra ne olduğunu bilmiyorum. Kendime geldiğimde akşam olmuştu. Üzerim çıplaktı. K.S. de yatakta çıplaktı. Benimle ilişkiye girdiğini söyledi. Ben de ağlayarak elbiselerimi giyip evden ayrıldım. Eve geç kaldığım için annem sorunca başıma gelenleri ona anlattım. Başıma böyle bir şey geleceğini bilmediğim için eve giderken bağırıp yardım istemedim. Kendisinden şikayetçiyim” dedi.

D.K.'nın ifadesi üzerine harakete geçen polis, ilköğretim okulu önünde çay ocağında garsonluk yapan K.S.'yi gözaltına aldı. K.S. ifadesinde D.K. ile ilişkiye girmediğini söyledi. Doktor raporuna göre D.K.'nin bakire olduğu ancak, ters ilişkiye girdiği anlaşıldı K.S., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet