Portumuzuda açtık şimdi ipmizi sabitleyelim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine girip sign-up now linkine tıklayarak kayıt oluyoruz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kaydımızı tamamladıktan sonra
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresindeki download kısmından windows için olan programı indiriyoruz ve bilgisayarımıza kuruyoruz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Daha sonra programı çalıştırıp kullanıcı adımız ve şifremizle giriş yapıp açılan pencerede adresimizin olduğu kutucuğu dolduruyoruz ve ipmizi aldığımız adrese yönlendirmiş oluyoruz program sağ alt köşede çalışır durumda olacaktır.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şimdi ipniz ne kadar değişirse değişsin programı çalıştırınca ipniz aldığınız adreste sabitlenecektir yani aldığımız adrese yönlenecektir.
Artık belirlediğiniz kullanıcı adı ve parolayla arkadaşlarınıza ftpnizi açabilirsiniz. Unutmadan belirtmek istiyorum kendi bilgisayarınızdan ftp adresinize girmeye çalışmayın giremezsiniz sadece böyle girebilirsiniz
ftp://localipadresiniz
Arkadaşlarınıza vereceğiniz FTP adresi aşağıdaki gibi olacaktır.
ftp://kullanıcıadınız.no-ip.info [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]