Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ocak 2008, 10:40   #1
Çevrimdışı
Lee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Öğrencilerin karne heyecanı




Yaklaşık 15 milyon öğrenci bugün yarıyıl tatiline çıkıyor.

15 milyon öğrenci bugün karne alıp yarıyıl tatiline girecek. Uzmanlar bu önemli günde velileri uyarıyor: Karnesinde zayıfı olan çocuklara baskı yapmak onları intihara sürükler. Tedbiri elden bırakmayın...

Son okul zili bugün çalıyor

Ilk ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 15 milyon öğrenci yarıyıl tatiline çıkıyor. Karneler e-okul kapsamında internetten de görülebilecek.

Yeni yılın eğitim-öğretim yılında ilk dönem bugün sona eriyor. İlköğretim ve ortaöğretimde okuyan yaklaşık 15 milyon öğrencinin, 11 Şubat'a kadar sürecek olan yarıyıl tatili de başlıyor.

Öğrenciler ayrıca MEB tarafından basılan yeni karnelerini de alacak. Karnelerde 100'lük puan sistemi uygulamaya konulacak ve öğrencinin okuduğu kitapların yazılmasının yanı sıra yaptığı stajlar da yer alacak. Karnelerde öğrencilerin yaptığı sosyal etkinlikler de belirtilirken, karneler; e-okul kapsamında internetten de görülebilecek. Veliler, vatandaşlık numaraları ile karnelere internetten ulaşabilecek. Böylece karnelerin üzerinde oynanması riski de tarihe karışacak. Yeni karnelerde ayrıca ilk defa bu dönem ilköğretim öğrencilerinin önceki üç yıla ait notları da yer alacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat