Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ocak 2008, 01:14   #10
AnsweR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mafiaturk.Com

Alıntı:
MafiaTurk v3 Kapanış Tarihi

Oyunumuzun şu anki versiyonu olan v3 14 Ocak 2008 Pazartesi günü saat 24:00 da kapanacaktır. Yeni sürüm tahmini olarak Ocak ayının son veya Şubat ayının ilk haftası yayına girecektir. Tahmini diyorum çünkü sizlere daha güzel ve hatasız bir oyun sunabilmek için oyunun tamamlandıktan sonra bir süre hatalara ve açıklara karşı denenmesi gerekmektedir. Yeni sürüm tamamlandığında oyunun test edilmesi için sizler arasından da bir test takımı seçilecek ve oyun test edilecektir. Bu yüzden forumu takip etmeniz önerilir. Forumda şu an için sadece bu konu bulunacak, konuya cevap veremeyecek, yeni konu oluşturamayacaksınız. Oyunun kapanmasıyla birlikte ilerleyen günlerde forum yeni kategorilerle yayına devam edecektir.

Merakla sorduğunuz bir kaç soru olduğundan eminim. Onları da yanıtlayayım.
Öncelikle premium üyeliği hala devam etmekte olan kullanıcılarımızın premium üyelikleri aynen yeni sürümdeki hesaplarına aktarılacaktır. Ve yeni oyunun premium üyelik özelliklerinin tamamından yararlanabileceklerdir.

Şu andaki oyundaki seviyeniz, paranız, merminiz vb. gibi bilgilerinizin yeni oyuna aktarılıp aktarılmayacağı hakkında henüz net bir bilgi veremeyeceğim. Aktarılmayacak bile olsa hiçbir şekilde üzülmemenizi istiyorum. Çünkü şu anki sürüm ile yeni sürüm arasında ister oynanış açısından ister oyunun teması açısından zaten pek benzerlik olmayacak.

Bana forumdan veya oyundan sorular vb. içeren özel mesaj yollamamanızı da rica ediyorum, inanıyoumki cevap verilmesi gereken herşeyin cevabını bu konu altında verdim.

Son olarak söyleyeceğim birkaç şey daha var.
Oyun yönetimi olarak yeni sürümde beni ve şu andaki yönetimi göremezseniz şaşırmamanızı istiyorum. Onlarca örneğini yaşadığım için söylüyorum; bu ülkede hoşgörü ile hiçbir mesele çözülemiyor.

Herkese MafiaTürk'süz mutlu ve stressiz günler diliyorum.
Yeni sürüme kadar esen kalın.

bir bilgi olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver