Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2008, 18:46   #16
Çevrimdışı
Can
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 3 > mIRCTurk.com [2008]




mIRCTurk yönetiminde yaklasik 3 sene kadar bulundum. IRC gecmisim uzun senelere dayansada IRC hakkinda anlatabilcegim tek sey mIRCTurk sunucusudur. Egerki hala mIRC acip sohbet etceksem tek sectigim sunucu mIRCTurk sunucusudur. Cünki sohbeti tamamen kanal genelinde dönen bir sunucu. Bir arkadas demiski OP"LARA zorla sohbet ettiriyorlar , evet o arkadas hakli Globaldesk"ler Muhabbet olmayan kanaldaki oplari uyariyor ve kanali hareketlendirmelerini sagliyor. Ama o arkadas madalyon"un birde dier yüzüne baksin. Demekki mIRCTurk ne kadar kaliteli bir sunucuki o kisiler OP"lari silinmesin diye online oldugu her vakit o kanal genelinde konusuyorlar.

Creep saygi duydugum bir insandir , bizden önce yönetimde kendisi bulunuyordu fakat bence bir yanlis"i var. Ben o sunucuda bulundugum sürece AlwaysGood , Wilbur , Holyzone"nin sunucuyla ilgilendigini görmedim. ( Google ve güvenlik olaylari haric )

Yalowa"ya gelince IRC hayatimda kazandigim nadir dost"lardan birisidir ve saygi duydugum TEK kisidir. Yasinin benden ufak olmasina MSN sohbetimizde bile her daim abi diye sohbet ettigim kisidir. mIRCTurk sunucusunun Motd kismina bir dikkat ederseniz hala

- Emektar Sorumlular : Yalowa , -

yazisini görebilirsiniz. Ve son olarak ekliycegim su anda sunucuda Yalowa"nin yerini alan Cliffburton , kendisi gercekten kaliteli bir yönetici egerki ondan önce Yalowa o görevi almis olmasaydi böyle Gölge altinda kalmazdi.
Ama Yalowa gibi bir ustanin yerine geliyorsan eger her zaman sunucunun kötü gözükmesi normaldir. Cünki onun yaptiklarinin 3 te 1 ni IRC hayatim boyunca yapabilen görmedim. Onu burda ne kadar anlatsam az ancak kendisi ile calisanlar bilir.


Konu Can tarafından (30 Ocak 2008 Saat 18:52 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet