Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Şubat 2008, 03:27   #31
Shadow
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 3 > mIRCTurk.com [2008]

UnyE Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben nicelerini gördüm. Nice emek veren kişiler MT sunucusundan zorla koparılmıştır. Bırakın koparılmayı, benim gibi IRC den soğutmuşturlar. En canlı ve belirgin örnek ise Yalowa ismini rahatlıkla verebilirim.

Bu cumleni gordukten sonra, yazini okumayacaktim fakat yinede okudum. Cunku dogru bildigini zannettigin sey, tam anlamiyla yanlis. Hakli oldugun yerlerde var haksiz oldugun yerlerde var diyebilirim sadece. Mesela 1 sene oncesinde @ olmak zordu, artik cok kolay diyorsun. Net'i biraktim dedikten sonra, arkadasimin bana dedigi su " mircturk diye bir yere girdim istanbul kanalinda @ eklediler hemen bana, takilalim mi ne dersin? " 2005 te olan bir olay bu. Yani demek istedigim ben 97 yilindan beri irc ile ic iceyim ve Doruk.NET disinda op olmanin zor oldugu bir sunucuya rastlamadim bugune dek, aslinda duymadim desem daha dogru olur. Gercek hayattan oper'larla tanistigimizda bile eklemiyorlardi o derece. Baya kisinin araya girmesiyle klavye kanallarinda % baslamistim sonrasida gelmisti ztn.. Yani kiyaslamayi buna gore yap bence. $u an mircturk globallerinde degisen tek sey -en son gordugum kadariyla-, op ekleme silme olayi degil kanal genellerindeki sohbetin user sayisinin dusmesine bagli olarak azalmasi ve kanal yoneticilerinin cok fazla bilincli olmamasindan dolayi " lamer " diye nitelendirdigimiz kisilerin bile @ konumunda bulunmasidir.

Forum olayina gelince, en son tartisilmasi gereken konu o bence. Eger yapilmak istenirse; Forum'u sifirdan kurmak ve forumla ugrasmak mIRCTurk icin cok az zaman alacak bir projedir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan