Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Şubat 2008, 13:30   #35
TheGodFather
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 3 > mIRCTurk.com [2008]

mırcturk yalowa zamanında sürekli yenililikler yapan bir serverdı , nasıl yenilik MIS ,chatfox , sesli chat gibi sürekli yenilikler yaparak türkiyenin en büyük serverı haline gelmişti .

kısa zamanda cok büyük bir server haline gelmişti mırcturk . help departmanından Gitt , creep gibi cok büyük adamlar yetiştirmişti bu server . fakat yalowa nın ayrılmasından sonra cok büyük bir düşüse gecti mırcturk önce serverın köklü adamları gitti , Cliffburton 'giden gider benim userım bana yeter ' mantıgıyla düşündü , daha sonra yonetimden saglam adamlar gitti yada gonderildi(malthus) . bunlar olurken mırcturk yonetimi ne yapıyordu diyeceksiniz .

malesef bütün departmanlar cliffbuton a baglı mırcturkte ve diger yoneticiler ya paralı yada cliff'in kankası oldugu icin tek güc cliffburton daydı .

Cliffburton nasıl bir yonetici peki , kafasına gore gerekce gostermeden istedigi anda forbit , suspend atabilen bir yonetici , o anki sinirine baglı . yani anlıyacagınız mırcturk giderek bataga saplanmaktadır . alwaysgood ise tamamen istikrarsız bir şekilde mırcturk'un basındadır . olanlara mudahale etmedigini goruyorum . anlıyacagınız server su an hala eski meyvelerini yemekte ama bu meyveler Cliffburtonla daha nereye kadar taşlanır onu bilemem ..

yani son olarak anlıyacagınız mırcturk solmakta olan bir gül , ve malesef yaprakları yavas yavas dokuluyor .
bir arkadasımın dedigi gibi mt = haksızlık durumuna gelmiştir server .

Konu TheGodFather tarafından (03 Şubat 2008 Saat 10:23 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan