Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2008, 16:54   #37
aXe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Haftanın Polemiği < 3 > mIRCTurk.com [2008]

Alıntı:
kim ne derse desin mIRCTurk her zaman adından söz ettirmiş, kalitesini korumuş bir IRC serverıdır. tebrik ederim aytaç ve altuğ u..

Sith,TheGodFather'ında dedigi gibi ;

Yalowa&Default&Leader sayesinde yükseldi sunucu..Yenilikler ile.$imdi adından söz ettirmiş diyorsun,evet dogru diyorsun.Yalowa&Default&Leader sayesinde söz ettirdi,tanındı.Yine söz ettiriyor ama başarısıyla değil,düşüşüyle..

CliffBurton'ın yönetim şekli kendisi gibi çok saçma.( Yönetim diyorum,özür diliyorum yönetim anlayışı olan insanlardan ) .

mIRCForum vardı,elalemin resimleri var.Yorum yap diyorlar,begenmedigimi söylüyorum..Bundan ban yiyorum.Madem ban yiyecegim niye yorum yap diyorsun,ve hadi yorum yapıyorum niye hep olumlu olmak zorunda ?

IRC'sine gittim,SuperOnline ile ilgili sunucu toplantısı hakkında.Selam verdim selamımı almadı.Bana babanın yaşı kadar geçmişim var bu IRC'de gibi kelimeler sarfetti.Çok anlayışsız çok :o

Neyse ne diyim,inşallah bir an önce,"Ben velettim,hiç bir büyük IRC sunucusunda yetkili olmamıştım.artık yetkim var,adminim,kime suspend atsamki
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"
tavırlarından vazgeçer.. ;oki

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan