Konu: php yardım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2008, 01:44   #10
LyXiRd
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: php yardım

karakule98 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tesekurler arkadaslar ama ben bundan bişe anlamadım be sole solıyım siz
1 tane sohbet sitem var bunun ana sayfasından nick yazan yere nicki yazdıkmı sohbet.html sormıycak bidaha nick direk içeri gircek

sayfa uzantısını php die değiştir Htmlde verdiğim kod işe yaramaz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

şunu java applet kodlarının arasına yerleştir :
PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
 <param name="nickname" value="<?=$_GET[nick]?>">

Seninki applet kodların şöyle olacak yani :

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
<applet name ="esChat" <applet archive="[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" code=esChat.class codeBase=
width=760 height=466> <param name="CABBASE" value="
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]"> <param name="image" value="default.jpg"> <param name="Channel1" value="#geyikchat,#bayburt,#canavar,#chat,#dersim,#ayna"> <param name='skinFolder' value='msn'> <param name="fullname" value="[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]">
<Param name "nickname" value="<?=$_GET[nick]?>"> <param name="ident" value="Geyikchat"> </applet>

umarım işine yarar

uzatmak gerksiz bence

ßen ßöyle kullanıyorum istersen bak
bilgehan.freehostia.com/chat.php?nick=deneme

Konu LyXiRd tarafından (05 Şubat 2008 Saat 08:15 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan