Y: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Y: sen buı adresi yenimi aldın ' Crazy SeRSeRi Sercan: 2 gün oldu ' Crazy SeRSeRi Sercan: yaw Y: yoksa daha önceden kullanılıyormu idi ? ' Crazy SeRSeRi Sercan: hayir yeni Y: daha önce kullanılmışmıydı yoksa sıfırmı aldın ' Crazy SeRSeRi Sercan: sıfır ' Crazy SeRSeRi Sercan: acmiyor Y: şimdi hallettirmeye çalışıyorum serco Y: garip bi sorun ' Crazy SeRSeRi Sercan: bencede :S ' Crazy SeRSeRi Sercan: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ' Crazy SeRSeRi Sercan:
hemde cok garip
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Y:
o makinede burada olmadığından ilgilenen lavukta antalyadaymış şimdi ona ulaşmaya çalışıyorum
' Crazy SeRSeRi Sercan:
anladm
' Crazy SeRSeRi Sercan:
konuştn mu
' Crazy SeRSeRi Sercan:
host u
' Crazy SeRSeRi Sercan:
onu bi hallet abi ya
Y:
arıyorum tele cevpa vermiyo deyyus
' Crazy SeRSeRi Sercan:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
D
Y:
kim bilir nerde
Y:
Y:
antalyada rus kızları ile reseller yapıyodur i*ne
Y:
o makinayı müşterilere tahsis edicektik iyikide öğrendik sorun olduğunu sayende
Y:
' Crazy SeRSeRi Sercan:
zuhaha
' Crazy SeRSeRi Sercan:
DDDDDDD
Y:
o ş****ze ulaşınca ilk işim düzelttirmek olucak serco
Y:
görüyosun bende yapamıyorum yoksa elimden gelse canım feda
' Crazy SeRSeRi Sercan:
inş
Y:
banada gerekiyo 2 güne kadar kampanya açıcaz makine sorun yaptı işe bak
Y:
' Crazy SeRSeRi Sercan:
makina nerdeki?
Y:
amerikada kimbilir kim bakıyo şimdi o makineye
Y:
belkide California da bi çöplüğün arka bahçesindedir
' Crazy SeRSeRi Sercan:
DDDDDDDDD
' Crazy SeRSeRi Sercan:
zuhaha
Y:
Y:
George hamiltın bakıyomuş :P
' Crazy SeRSeRi Sercan:
zxhbydfcxgybfhcxz
;love