Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2008, 19:49   #21
Çevrimdışı
Enchanting
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türban oylamasında rekor sonuç




neden kendi kişileri olduğu anlamına gelmeyecek? sizin solcu cumhurbaşkanlarınız istedikleri adamı atıyordu ama kendi çevresinden? çok afedersin ama gerçekten şunu bilmelisin; senin siyaset bilgin kadar benim unutmuşluğum var.

varsayalım ki ben laikliği bilmiyorum, peki sen? sen biliyor musun? yoksa biliyorum diye kendini mi avutuyorsun? insanların özgürlük haklarını elinden almak mı laiklik? işinize gelen bişey oldu mu laikliğin adını anmazken, işinize gelmeyince 'yok laikliğe aykırıda yok bilmem ne de yok şuda yok buda' .. anca zırvalıyosunuz. bence laikliğin tanımını bilmeyen sen ve senin gibi gerici zihne sahip olan insanlardır.

açılacak davada sonucu merakla bekleyeceğim demişsin. ben sana söyleyeyim daha çok beklersin. artık ak parti hükümetini devirmeye ne senin ne de çobanlarının gücü yetmez. hem yargıtay, hem de anayasa mahkemesi artık bir şey yapamayacağının farkındalar. sadece bu kurumlar değil, provokatif safsatalar peşinde olan herkes bunun farkında. ve şimdi son kozlarını oynamaya bakıyorlar. çünkü yarın bi gün anayasa mahkemesine, yargıtaya ve diğer yüksek devlet organlarına Abdullah GÜL atama yaptığında rüşvet vererek iş bitirebilecekleri adamları olmayacak. bakın yök e atama yaptığında herkes bi şey söyledi yok şu yok bu. üniversiteler arası kurul toplantı ne oldu? yök başkanı çıktı ve gerekeni söyledi. hangi rektör çıkıp tek kelime edebildi? sen hayal dünyanda yaşıyorsun kill, gerçekleri görmek istemeyenlerden birisin ne yazık ki.

biz senin gibi böyle konuşupta, herşey tamamlandıktan sonra ortada olmayan adamları çok gördük. acaba herşey neticelendikten sonra suratın nasıl bi hal alacak merak ediyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ayrıcaa, sen kabul etsen de etmesen de biz iktidarız. bitti sizin döneminiz. artık ne yüksek devlet organlarında adamlarınız ne de ülkeyi içten içe yiyen çobanlarınız yok.

ve eklemek istiyorum, seni burada susturmak gibi bir amaç gütmüyorum. siyasi bilgilerim doğrultusunda cevaplar veriyorum o kadar.. ve herşeyden önemlisi saygı çerçevesinde,

sana da kolay gele
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
everything. everyone. everywhere. ends.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet