Cevap: Log arşivimden esintiler...
Eda / Lobi net 2 senelik bir logtur
*** Giriş: eda (~ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
*** ChanServ mod değiştirdi:+oa eda eda
<Dictator> bak bak nasılda sahte log Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<inFerno> bulurum ben o kızı
<Dictator> notpadi açıyor ve yazıyor
<inFerno> dur
<Dictator> dasşikşkasdşfsa
<Android> editlemis bide
<inFerno> sımdı
<Android> aflşasdkşl
<Android> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
<eda> Op Dediğin Nedirki ChanServ Önemli Olan Saadetimiz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. -=^ CaNaVaR Lite ^=-
<Dictator> editlememiş edit halde yazmış
<Dictator> asdşfkşidsa
* eda seLam
<Dictator> *** manuel koymuş
<inFerno> selam aşkım..
<Dictator> ilk izlenimler öyle
<inFerno> nasılsın bebegim ?
<Dictator> inFerno :@
<Dictator> o benim aşkım!
<Dictator> dsfkaşs
<inFerno> hastr
*** Ayrıldı: eda (~ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) (LobiNET)
<inFerno> 2 ye bolelim
<Dictator> pembe panjurlu ev aldım edaya
<Dictator> nere gitti lan
<Dictator> fidasfks
<khz_yok> ayıp ya
*** Giriş: eda (~ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
<eda> O kadar Mutluyumki ChanServ Ayaklarımı Yerden Kestin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) -=^ CaNaVaR Lite ^=-
<Dictator> khz_yok sen *****tubeni izle?
<inFerno> eda benı sevıyomusun ?
<Dictator> hiiih
*** Ayrıldı: eda (~ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) (LobiNET)
<Dictator> afşksşki
<khz_yok> töbe töbe
<Android> asfasdjkl
<khz_yok> almayın kanala
<Android> løg adı¢am løg
<Mohikan> sevmiyormus
<Android> <inFernø> eda benı sevıyømusun ?
<Android> <Di¢tatør> hiiih
<Android> *** Ayrıldı: eda (~¢anavaRLt@B8¢93F37.5EF40AD3.7344¢EE¢.IP) (LøbiNET)
<Dictator> sanane lan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Mohikan> muahaua
<Android> øasfjadsjkl Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
<Dictator> sen neden çıkarıyon
<eda> Op Dediğin Nedirki ChanServ Önemli Olan Saadetimiz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. -=^ CaNaVaR Lite ^=-
<inFerno> edam
<inFerno> aşkım
<Dictator> eda
<Dictator> aşkım
<Mohikan> lan
<inFerno> cok ozledım seni..
<eda> noluos yaf Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Mohikan> asilmayin yengenize
<Mohikan> $$
<Dictator> bebeim
<Mohikan> noluyo
<Android> øasflkjasdkljaldjlasjdlk
<Dictator> aşkfşkias
<Dictator> oha
<Android> falsfjasjdklasjdlajsdkljklsd
<Android> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
<Dictator> asdşkfşdaskifsaddfslis,
<inFerno> yaw kız benım deilmi onur
<Dictator> edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
*** khz_yok mod değiştirdi:+O
<inFerno> sana giren cıkan ne aq
<Dictator> bunlar kolpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
<Android> edasımı kaldı mk
<Android> : )))))))))))))))))
*** ChanServ mod değiştirdi:-e *!*@*
*** ChanServ mod değiştirdi:+b *!~CanavaRLt@*.5EF40AD3.7344CEEC.IP
*** eda ChanServ Tarafından Kanaldan Atıldı (Bu kanalda bulunmaya yetkili degilsiniz.)
<inFerno> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<khz_yok> dşai
<khz_yok> sşldş
<khz_yok> adaslş
<khz_yok> dasl
<khz_yok> işldişdl
<Dictator> Onur :@
<khz_yok> şldas
<khz_yok> aşsl
<khz_yok> asşla
<khz_yok> sişdasl
<khz_yok> a
<khz_yok> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDDDD
<Dictator> msnye geçerim bende
<inFerno> +****** oldu kanal
<Dictator> şikafkşasikfdsşa
<Dictator> asdşfdşas
*** OperServ mod değiştirdi:-O
<Android> Siktiniz kanalı
<Android> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<inFerno> Edam
<eda> Teşekürler ! ChanServ Buna Laik Olmaya Çalışacagım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) -=^ CaNaVaR Lite ^=-
<inFerno> aşkım
<Dictator> edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
<inFerno> bebegim
<Dictator> Edacım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Dictator> şdfkasşfsda
<Android> øasflajsdkl
*** inFerno mod değiştirdi:+b *!*@csop.turkhub.net
<Dictator> aşkım ;***
<khz_yok> eda
<eda> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<khz_yok> çık kanaldan
*** Dictator mod değiştirdi:+b *!*@lobi.net
<Dictator> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Dictator> hayatımın anlamı
*** Giriş: xtray (~ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) *** Ayrıldı: eda (~ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) (LobiNET)
<inFerno> eda senı sevıyorum ?
<Dictator> sadiklikdşsgdsa
<Dictator> sadşkfkşidaskşifdsa
<Dictator> asdgf,dasşg
<eda> #********** Kanalı Artık Emin Ellerde ChanServ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. -=^ CaNaVaR Lite ^=-
<xtray> noluyo len burda :P
<Android> afkljadljjasdkljasdklas
*** Ayrıldı: xtray (~ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) (LobiNET)
<Dictator> [00:44] *** Ayrıldı: eda (~ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) (LobiNET)
<Dictator> [00:44] <inFerno> eda senı sevıyorum ?
<Android> øqwdlkjasdkljaskldjldjkas
<Dictator> ahahahahhahahhaa
<Android> asfjasdjklasdjklas
<Dictator> asdşkfkdaskşifkdasşkifişkasdişkfşkisa
<Android> fasdlşkaskdşlaskdşlas
*** khz_yok ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Çıktı (Killed (inFerno (de get)))
<Android> FøRUMA GøNDERIIIN
<Android> asøfasdjklasjdkl
<eda> Opla Beni kandıramazsın ChanServ ! Ben Başkasını Seviyorum :Pp -=^ CaNaVaR Lite ^=-
<inFerno> edam
<inFerno> edam edam
<inFerno> bitanem
<Dictator> edaaaaaaaaaaaaaaaa
<eda> efem cnm
*** Dictator ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Çıktı (Killed (inFerno (sende)))
<inFerno> eda
<inFerno> aşkım ?
<inFerno> alayını vururum
<eda> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Üşeniyorum öyleyse yarın |