Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2008, 12:14   #3
Julw
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Server Core - Kurulum (Resimli Anlatım)

işte Server Core kurulumuna karar verdiğimiz bölüme geldik. Tek bir dvd ile tüm sürümleri kurmamız mümkün oluyor. Standart , Enterprise veya Data Center sürümlerini veya bunların herhangi birinin Core versiyonunu seçebilirim. Enterprise Core olanı seçip devam ediyorum.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Lisans anlaşmasını kabul edip Next tuşuyla devam ediyorum.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu bölümde kurulum tipini seçiyorum. Upgrade seçeneği pasif durumda. Bu noktada vurgulanması gereken bir nokta var. Server Core sürümleri upgrade desteklemiyor. Sadece temiz kurulum (clean install) yapabiliyoruz. Custom’ı seçerek devam ediyorum.

Bu bölümde de işletim sistemini kurduğumuz makinanın harddisklerini görüp düzenleyebiliyoruz. Ben yemiz bir harddiske kurulum yaptığım için tüm alanı Server Core’a ayırmak istiyorum. İhtiyaca göre bu bölümde hdd bölümlemesi yapılabilir. Next’e basıp devam ediyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan