Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2008, 13:28   #12
Çevrimdışı
SaW
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: birbirin oyun botu acil yardim




Bu bahsettiğiniz botun ne özelliği varmış diye bakayım dedim, bildiğimiz botlardan hiç bir farkı yok.. Bogustrivia'nın eski bir sürümü..
Bogustrivia'nın en son sürümünde daha önce başka bir başlıkta da belirttiğim gibi hem normal soru, hem kaos, hem scramble, hem de uword özelliği olduğundan artı web sitesi için HTML özelliği olan bir de add-on içerdiğinden ve kodlama diline de bakıldığı zaman gerçekten kusursuz ve hayranlık uyandırıcı bir bot olduğu görünüyor..

Botun tek dez avantajı ingilizce olması ve çok özelliği olduğundan dolayı kurulumunun biraz karmaşık olması.. Ama readme dosyalarında ayrıntılı bir şekilde hepsi anlatılıyor.. Yapımcısı SpiKe^^ olan bu botu ben de sizlere tavsiye ediyorum. Zaten yakın bir zamanda bütün dünyanın kullandığı bu bot ilk defa resmi sitelerinden de dahil olmak üzere başka bir dilde yayınlanacak o da türkçe.. Yaptığımız konuşmada benden istediler bunu ve en yakın zamanda da tamamlayacağız sanırım. Tamamlandığında da buradan da duyururuz.

Botun nasıl olduğunu görmek isteyenler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] #Oyun kanalına gelip bakabilirler. istatistiklerin web sayfasında nasıl göründüğünü merak edenler için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet