Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Şubat 2008, 19:55   #3
7610
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 30 dk konuşma engelleme

Bunu ben Caps ve Argo uyarısı için denedim ama yaamadım yardımcı olurmusunuz ?

Elimdeki Kodlar şunlar
Argo
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:TEXT:*:#: { var %i 1 while (%i <= $lines(argo.txt)) { if ($read(argo.txt,%i) iswm $1-) { hinc -m argo $nick 1 if $hget(argo,$nick) == 1 { msg $chan  [ U y a r ı ]  : 5Argo konuşmak yasaktır 12 $nick 5 tekrarı halinde kanaldan uzaklaştırılacaksınız.. } if $hget(argo,$nick) == 2 { kick $chan $nick Argo İcerikli sözler kullanılmaması hakkında uyarılmıştınız.Lütfen Sohbet ortamını bozacak davranışlar sergilemeyin.İyİ SohbetLer. } if $hget(argo,$nick) == 3 { ban -ku600 $chan 4 $nick 2 Argo İcerikli sözler kullanmamaniz konusunda uyarilmistiniz. | hdel argo $nick } } inc %i } }

Caps
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#:{ if $nick isop $chan { halt } if $nick == Mehmet{ halt } if ($len($1-) >= 15 ) { if ($int($calc($regex($1,/[A-ZÁ-ÙÄ]/g)/$len($1)*100)) >= 40 ) { var %t = $numtok($1-,32) | while %t { if $gettok($1-,%t,32) ison $chan { halt } | dec %t } inc -u30 %bharf. [ $+ [ $nick ] ] 1 if %bharf. [ $+ [ $nick ] ] == 1 { msg $chan  [ U y a r ı ]  :  $nick  Lütfen büyük harf kullanmayınız } if %bharf. [ $+ [ $nick ] ] == 2 { mode # +b $wildsite | kick $chan  $nick  5 Uyarıları dikkate alsan iyi olur.Buyuk Harf Kullandıgın Icin kanaldan Atıldın. } } } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver