Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2008, 13:49   #1
Nickolas
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
vBulletin IRC İstatistik Servisi...




Normalde IRC 'e bulaşmamayı tercih ediyordum. Fakat kısa bir süre içinde bilgisayarımı güncellemem gerekiyor. Bu nedenle pratik olarak vBulletin çekirdeğini kullanarak IRC ile ilgili bir çalışma başlattım. Daha öncesinde işlerimden dolayı geciktirdiğim bir projeydi ve Ayrıca biraz dolambaçlı bir sistem içeriyordu. Fakat hemen hemen CURL olmayan sistem kalmadı gibi. O nedenle işlerim daha da kolaylaştı ve sistemi daha özgün hale getirdim. Fiyatı konusunda henüz birşey sormazsanız sevinirim. Emeklerimin ne boyuta gideceğini bilmiyorum henüz.

Projenin adı: IRC İstatistik Servisi...
Özellikleri:
  • Kullanıcı Gruplarından Yetkilendirme Yapabilme
  • Yönetim Panelinde Sisteme ait bir takım ayarlamalar yapabilme.
  • Eğer güncellenen Sunucularda tutarsızlık olduğunu hissederseniz, "Olası Sahtekarlık Listesi" ile araştırma yapabilirsiniz.
  • AJAX 'la profil sahibi sunucu istatistiklerini sisteme aktarabilirsiniz. (MOTD, Otojoin Kanalları, Lusers Bilgileri, Belirlediğiniz Kullanıcı Sayısından Büyük Kanallar Listesi, Otojoin Kanallarının Topicleri, Otojoin Kanallarındaki Oplar ve Kişi Sayısı)
  • Her ne kadar tereddütte olsam da kişiye whois çekebilme...
  • Local JAVA özelliği. Güncellenen Kanalları Listeleyerek vBulletin üzerinden Belirlediğiniz JAVA kodlarıyla kullanıcılara giriş olanağı
  • IRC Server 'lar arasında İstatistikler (Sıralama, En Çok Kullanıcı Sayısı, Kayıtlı Nick Sayısı, Kayıtlı Kanal Sayısı, Uptime, Belki anket bile...)
Düşündüklerim bunlar. Şuan Çekirdek üzerinde çalışıyorum.

Bu da olacakların başlangıcı olan küçük bir video... Video biraz bulanık. Fakat Tam görünümlü video isterseniz 4.25 MB 'lık bir dosya ile indirebilirsiniz. Nod32 Anti-Virüs Programı ile Taramadan geçirerek upload ettim.

[YT]G4qqf2lQtas[/YT]




Video Linki: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu da Yönetim Paneli Sistem Seçenekleri:


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet