Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Şubat 2008, 15:04   #42
Çevrimdışı
Lee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Vizyondaki yeni filmler.




Öldüren sis


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yapım :
2007, ABD
Tür :
Bilim Kurgu / Gerilim / Gizem / Korku
Yönetmen :
Frank Darabont
Senaryo :
Stephen King (Kitap), Frank Darabont
Oyuncular :
Laurie Holden, Marcia Gay Harden, William Sadler, Thomas Jane, Andre Braugher, Alexa Davalos, Frances Sternhagen, Nathan Gamble, Jeffrey DeMunn
Yapımcı :
Frank Darabont, Harvey Weinstein, Bob Weinstein, Liz Glotzer, Anna Garduno, Denise M. Huth, Randi Richmond, Richard Saperstein
Görüntü Yönetmeni :
Ronn Schmidt
Müzik :
Mark Isham
Süre :
2 saat, 07 dk.
Gösterim Tarihi :
29 Şubat 2008

Özet

Kasabaya sanki başka bir dünyadan gelmiş izlenimi veren tuhaf bir sis tabakasının çökmesi üzerine korku ve panik içinde süpermarkete sığınan kasaba halkı arasında David Drayton ve küçük oğlu Billy de vardır.
Koyu ve kalın sis tabakasının içinde esrarengiz bazı yaratıkların pusuya yatmışçasına gizlendiğini ilk fark eden David olmuştur. Bu dünyaya ait olmayan öldürücü, korkutucu yaratıklardır bunlar… Kurtuluş ise marketteki herkesin hep birlikte hareket etmesine bağlıdır. Ancak insan doğası hesaba katılınca hep birlikte hareket edebilmeleri mümkün müdür?
Markete sığınan kasaba halkının korkuya kapılarak paniklemesi üzerine mantık devre dışı kalırken David kendisini en çok neyin korkuttuğunu merak etmeye başlamıştır: Sisin içinde pusuya yatmış canavarlar mı, yoksa marketin içindeki, daha düne kadar arkadaşı, komşusu bildiği insanların sergilediği tutarsız davranışlar mı?

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet