Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2008, 14:32   #1
Çevrimdışı
TImezOne
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Bankadan kredi çekip sana veresiye veremem'




SİVAS’ın Hafik İlçesi’nde fotoğrafçılık yapan 52 yaşındaki Hicazi Ceylan ve oğlu Barış Ceylan, veresiyecilerden bıkınca, çareyi dükkan camına yazı asmakta buldu.


İlçede 20 yıldır fotoğrafçılık yapan Hicazi Ceylan kısa bir süre önce dükkanını oğlu Barış Ceylan’a devretti. Ancak Barış Ceylan, sürekli veresiye iş yapmaktan zarar etmeye başladı. Alacağını getirmeyenlerden ve müşterilerin veresiye ısrarından sıkılan Barış Ceylan çareyi dükkanının camına ‘Başkasından borç alıp, bankadan kredi çekip sana veresiye veremem. Kusura bakma, veresiyemiz yoktur’ yazılı kağıt asmakta buldu. Yazı görenlerin dikkatini çekerken bazı vatandaşlar da bunu şaka zannetti.

Veresiye ile başademeyerek böyle bir yazıyı dükkanının camına astığını belirten Barış Ceylan, “5 bin YTL alacağım var. Bu para dükkan borçlarını karşılayacak nitelikte ama kimse borcunu ödemiyor. Fotoğrafçılıkta 5 bin YTL büyük para. Gelen her müşteri veresiye teklif ediyor. Veresiyeden bıktım usandım. Bu nedenlede tepkimi dile getirmek için bu yazıyı yazdım” dedi.

alintidir.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat