Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2008, 13:21   #50
Çevrimdışı
Lee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kıyamet Öyküleri




Kıyamet Öyküleri


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tür : Bilim Kurgu / Müzikal / Komedi
Gösterim Tarihi : 4 Nisan 2008
Yönetmen : Richard Kelly

Oyuncular:
The Rock (Boxer Santaros/Jericho Kane) , Seann William Scott (Roland Taverner/Ronald Taverner) , Sarah Michelle Gellar (Krysta Kapowsky/Krysta Now) , Mandy Moore , Miranda Richardson (Nana Mae Frost) , Kevin Smith (Simon Thiery) , David McDivitt (Çavuş)

Konu:
Komedi, dram, distopi, bilim kurgu ve müziğin ihtiraslı bir karışımı olan bu hikayede Kaliforniya, dünyanın yok oluşunu getirecek olan politik ve çevresel felaketin merkez üssü halindedir ve 2008’in Los Angeles’ı gelecekçi bir görünümde kurgulanmıştır.

2005 yılında Texas’ın yarısının ortadan kaybolmasına neden olan nükleer saldırının 3 yıl sonrasında Amerika, hükümetin insanların hayatlarının her bir kısmı üzerinde kontrol sağladığı sanal bir polis devlet haline gelmiştir. Bu arada Alman bir firma deniz suyundan enerji sağlamanın bir formülünü bulur fakat hem halk hem de özel girişimler, projenin benzin stoklarını tüketmiş olan Amerika’ya tanıtılmasını engellemekte başarısızdır. Karşılarındaki tek güç ise Batı Yakası’nı mesken tutmuş ve federal hükümeti ortadan kaldırmaya karalı Marxist adlı bir yer altı grubudur.

Tüm bu kaotik yapının ortasında temelde üç karakter üzerinden giden bir hikaye devam eder; Boxer Santaros geçirdiği hafıza kaybı ile boğuşmakta olan bir film yıldızıdır. Yeni film projesine finansal destek ararken senaryosundaki olaylar bir bir gerçekleşmeye başlar. Güzel ***** film yıldızı Krysta Now TV’de kendi reality show programını yayınlatmaya çalışır. Bu program ile “bilge” yönünü açığa vuracak olan Kyrsta programında politik, kültürel konuların yanı sıra ergenlikte cinselliği de ele almaktadır. Bu arada evli olduğunu çoktan unutmuş olan Sandaros ile yolları kesişir ve aşk yaşamaya başlarlar. Roland Taverner rolündeki Seann William Scott da büyük bir komplonun şifrelerini elinde tutan, kişiliği ikiye bölünmüş ve diğer yarısının izini süren bir polis memurunu canlandırmaktadır.

[yt]rt5_KuCtol0[/yt]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet