Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2008, 13:42   #1
Kablosuz NET
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PHP socket bot hatası...

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
<?php session_start(); // Güvenlik kodu if($_SESSION[koruma]!=$_POST[guvenlik]) { echo "Güvenlik kodunu girmediniz veya hatalı girdiniz."; } else { // Bot kodları include("ayar.php"); ob_start(); set_time_limit(5); ?> <html> <head> <title><?=$baslik;?> Web İstek</title> </head> <body> <meta http-equiv="refresh" content="0; url=kapat.html"> <? $isim = $_POST['isim']; $ip = $_POST['ip']; // İstek Kontrolü if ($ip == "") { echo "Lütfen Boş Alan Bırakmayınız."; header("Location: index.php"); } else { // İstek Logları $logac = fopen("isteklog.txt","w+"); $baglan = fsockopen ($sunucu, $port, $hatano, $hatastr,); // Bağlantı Kontrolü if (!$baglan) { echo 'Bağlantıda Hata.'; } else { fputs($baglan, 'NICK '.$nick.$n); fputs($baglan, 'USER MuH-Akt '.$yerel.' '.$sunucu.' : '.$nick.$n); while (!feof($baglan)) { $veri = fgets ($baglan,128); fputs($logac, $veri); // Ping'e Pong At if(preg_match("'PING(.*?)'si", $veri, $set)) { fputs($baglan, 'PONG ',trim($set[1]).$n); } // İsteği Bas fputs($baglan, 'register '.$isim.' '.$mesaj.$n); // Bot bağlantısını kopartalım. fclose ($logac); fclose ($baglan); exit; } } } ob_end_flush(); } ?> </body> </html>

İstek socketinden düzenlediğim bir botum var.. bunu web üzerinden nick kaydetme amaçlı kullanmak istiyorum mantık olarak herşey düzgün olsada bot servera bağlandığı anda komutu pastelediği için ya sunucu algılamıyor yada çeşitli hatalar ile botun bağlantısı kesiliyor.. Bunun önüne geçmek için bot servera bağlandıktan 3 sn sonra komutu yazabilir.. İşte bu noktada tıkandım..Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan