Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Nisan 2008, 15:29   #1
Çevrimdışı
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mandriva Linux 2008




Mandriva Linux 2008.1 ya da diğer adıyla Mandriva Linux 2008 Spring çıktı. KDE 4.0.2 ile birlikte gelen sürümün Asus EeePC üzerinde de son derece sağlıklı çalıştığını, kablosuz ağ bağlantısını ve multimedia tuşlarını desteklediğini ekleyelim. Mandriva'nın diğer bir yeniliği ise ebeveynlere çocuklarını internet üzerinde ve bilgisayar başında geçirdikleri zaman bakımından denetleme olanağı vermesi.

Elisa adlı çoklu ortam merkezi aracılığıyla harika bir arayüz üzerinde fotoğraflarınızı, filmlerinizi, müzik parçalarınızı yönetebiliyorsunuz. Pek çok mobil aygıtla kolayca senkronize olabilen Spring, Windows Mobile(R) 5, 6 and 6.1 tabanlı aygıtları, çoğu Nokia telefona GNOME ve KDE ortamlarında destek veriyor. Ses ve video codeclerinin otomatik olarak yüklenebilme özelliğinin de altını çizmek gerekir.

Mandriva Linux 2008 Spring hakkında daha fazla bilgi edinmek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mandriva Linux 2008 Spring CD'si edinmek istiyorsanız, Mandriva'nın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]başvurabilirsiniz. Bir Mandriva Linux 2008 Spring DVD edinmek istiyorsanız, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yararlanabilirsiniz.

Download:

mandriva-linux-free-2008-spring-dvd-i586.iso

mandriva-linux-free-2008-spring-dvd-i586.iso.md5

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet