Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Haziran 2005, 15:26   #1
MaKe®
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sıcak takip (okunmaya değer)

ArkadaşLar dün akŞamdan sabaha kadar sabahLıyaLım dedik arkaşımLa

Sitede oturuyorduk başımıza ne geLeceğinda habersiz kadıköy sahiL yapaLım ordan bostancı sahiLden kartaLa geçeLim dedik..

Snr e - 5 ten kadıköye girdik benzinimiz azdı bir benzin istasyonuna girdik depoyu fuLLeyip yoLa koyuLduk. Neyse yoLa koyuLduk derken kadıköy sahiLde sabahın 4-5 gibi poLis oLduğunu hiç hesaba katmadık (daha doğrusu unuttum) neyse ben arabayı arkadaşa verdim verdim kuLLansın diye (gerçi araba onun arabası)..

aLtımızda mitsubishi Lancer var fuLL opsiyon ve yakLaşık 10 miLyarLık fln modifiye var arabada müzik dinLiyorduk snr bir ekipo otosu gördüm sağa gir dedim
(çoçukta ehLiyet yoq)

Bu sağa girdi biraz iLerLedi bir ekip otosu daha geçti aLLahaLLah dedim bune
neyse biz hiç istifi bozmadan iLerLiyorduk soLa dönücez bir ekip otosu daha (polis imdat) ben dedim aha kapana sıkıştıq.. Neyse adamLar kurnaz bize yoL verdiLer 4 veya 5 dakika ara sokakLarda iLerLediq demeye keLmadı arkadan seLLektör ve korna sesi duyuLdu

Sonrasındada bir anons 34 Pk biLmem kaç sağa çek dedim ayvayı yedik..

ilk başta sağa çekicek sandım arkadaş tam bir piskopat gazı bir verdi poLis otosu önümüze geçmeye çaLışırken önüne kırdı arabayı bana dedi

Beni Çabuk en kısa yoLdan otobana çıkart

bende yoL tarifine başLadım arkamızda tam 3 ekip otosu vardı derken biz baya bir fark açtık boğaz köprüsü yoLunda snrdan poLisLerin arabaLarında buLunan hızLandırıcı bir özeLlik sayesinde tam kıçımıza dayandıLar

Neyse boğaz köprüsüne gidermiş gibi yaptı arkadaşım son çıkışta direksiyonu kırdı arabanın kontroLünü kaybediyordu nerdeyse snr

aLtunüzadede ki köprüde 2 ekip otosu daha sağ oLsunLar takıLdıLar peşimize

üsküdara gidiceğimizi sanan aLtunüzade üsküdar kavşağında bekLeyen adamın salaqLığı sayesinde sorun oLmadan bağlar başına döndük...

Snr biz arkamızada yoqLar sanıp normaL süratte ara sokakLarda gidiyorduk

ben dedim

Bir an önce siteye gireLim yoksa sıkıştırıcakLar

Snr bizim siteye geLirken abartı ekzosLarı bağarttırdı poLisLer sirenLeri aktı aramızda mesafe var anLadık arkadaşım hızLandı soLa direksiyonu kırdı ve az birşey el frenini çekti tam güvenLik kapıyı açtı biz girdik saniye farkıyLa onLarda arkamızdan devam ettiğimizi sanaraq iLerLediLer tabi biz bu haLdeydiq

ikimizde adrenaLinin verdiği o heycanLa 10 dakika biLe sürmeyen koşuşturmayı düşünüyor ve sabahın 5 buçuğunda bağıra bağıra sitede sevinç çığLıkLarı atıyorduk

Gerçekten çok güzeL bir anı oLdu benim için

ama

PoLisLerin yerinde oLmaq istemezdim 6 ekip otosunu darma duman ettiq önümüze araba geçirmediq ve aLtunüzade dönemecide poLis arabasının tekini pazara yani boğaz içi köprüsüne devam ettirmesini sağLadık deLi oLduLar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan