|
BaRoN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Başrol oyuncu ile Figuranın rollerini değiştiriyorlar bu Ülkede!
Tasa endişe edecek bir durum yok. Bak kapatan kapatana bunuda kapasınlar, aç kapa artema ama unutmasın musluk bozulduqunda su enson %99 akar (açık) halde kalıyor ..
Endişen şu sosyal güvenlik yasası ise Ab ülkelerine bak Ab ye girmek istiyorsan Ab'ci olacan, Bir zamanlar Doğulu olmadı Bu ülke Şimdi Batılı Oluyor işte sevinmelisiniz.
Bunda %100 sana katılıyom Başbakan dahi ifadesini Hür birşekilde beyan edemiyor düzelecek ama.
Evet Medya başta Olmak üzere Ülkemin Bir çok yerinde birton Dine düşman Dini savunupta arkasından küfür eden mazoistler, komünistler var .. (bence asılmalı)
"Türkiye Türklerindir" Sloganı yapıp Avrupa baskısında Türkiyeyi Bölen birde Hain medya gurupları var Bu Ülkede
Yukardaki engeller aşıldığında Bu ülke refaha, feraha, saadete erecektir zaten, sen endişe tasa etme..
Ama ben Herşeye rağmen gülmeye devam edecem! Niçinmi son gülen benim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu Yazıdan Çıkarmamız Gereken Sonuc? Açıkcası Hiçbişey Anlamadım Biri Bana Açıklarsa Sevinirim , Anlamadığım İçin Salaksam Bunuda Göze Alıyorum ..