29 Nisan 2008, 11:55
|
#1 |
| Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| DTP'li Demirtaş askere alındı
Hava Kuvvetleri Komutanlığı Askeri Mahkemesince tahliye edilen DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi, Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki 125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığına getirildi.
''Askerlikten kurtulmak için hile yapmak'' suçundan yargılanan, askeri mahkemece tahliyelerine karar verilen 52 kişiden Nurettin Demirtaş, Serkan Özdemir, Servet Gül, Enver Geçgel ve Mehmet Güler, Safranbolu 125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığına teslim edildi.
Demirtaş ve söz konusu kişiler, jandarma trafik ekiplerinin eşliğinde geldikleri Alay Komutanlığının içine kadar araçla sokuldu.
Demirtaş ve beraberindekiler, 88/2 tertip askerlerle birlikte acemi askerlik görevini yapacak. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
| |