Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2008, 12:57   #1
Çevrimdışı
aLKoLiK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
1 Mayıs Cenazesi Suçsuz Insan Katilleri




Şişli de ikamet ediyorum ve Taksimde izin veyilmeyen 1 mayıs bayramı tüm şişli lilere bir zindan günü oldu.

Masada çözülemeyen siyaset sokak ta polis le işçilere bıyakıldı , bu nasıl bir siyaset nasıl bir çözümdür.Olayların bu raddeye geleceği belli değilmiydi.Sınıylı olacağı duyurulan güç ,haddinden fazla güçlü istanbul da ki bütün gaz bombalayı su anda tüketiliyor.

Sabah şirketime gitmek için sokağa cıktım ve saatlerce eve geri dönemedim her on adımda bir gaz bombasına maruz kaldım, Astım hastasıyım bu durumda rahatsızlandım sağlık ocağı yaha herhangi bir sağlık kuruluşunada gidemedim ve şu anda evimdeyim . Gitsemde ne farkeder şişli etfal hastanesinin acil kapısına bile gaz bombası attılay bu insanlayı taksim e çıkaymamak çözüm olabilirmi en büyük problem barikatlar. eğer onlar olmasa insanlar yürüyüp gidecekler ve gayri meşru grupların eylemlerinden korkan valiliğimizde halkını meşru gaz bombalarından kurtarmış olacak. bir diğer sorunda bu insanlar dağılmak isteseley dağılamayacak bir abluka içindeler yani hükümet, valilik hep birlikte ayak gördüğümüz işçileyimizi bayram gününü kan revan etmeye kararlılar.

Bu sabaha kadar 1 Mayısın taksim de kutlanmasını istemeyebilirdim ama bugün gördüm ki provakasyonu devletimiz yapıyor.Üzerlerine milyonlarca polis,gaz bombası ve panzer salacaklarına bu yatırımı güvenli bir eylem için hayli hayli yapabilirlerdi. Şu an evimdeyim ama dışardakilerin seslerini hala duyuyorum 1 Mayıs kutlamalarının sonuçlarını gördükçe, bunu bile masada çözemiyorlar diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum, bu yöneticiler terörü bile masa da çözmeye yeltenip savaşı halkıyla , çalışanıyla veriyorlar. 23 yaşındayım, endişeliyim ve bu gidişle sayın başkanımın ayağımı, kendini ayak sanan başımı olurum yada bu kışkırtmalara kapılıp sokakta gaz bombası yiyen bir genç mi olurum bilemiyorum. Bildiğim bir şey varsa giderek umutsuzlaşıyorum,.

Parti kapatmaktan söz açılınca demokyasiyi baltaladınız, Avrupa komisyonu ne der bakanlarımız, vekillerimiz sokağa bir çıkın bu bayramı dünyada kutlamayan ülke yok acaba bu resmi gören Avrupa Birliği Komisyon Üyeleyi bundan sonra sizin Demokrasinizin nasıl yeniden yaratıldığını mı konuşacaklar?

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet