Cevap: Haftanın Polemiği < 6 > Kelebek.gen.tr [2008]
IRC.Kelebek.Gen.TR Sunucusu Kendisini Başarıyla Kanıtlamış Bir Sunucudur. Bunun Aksini Söylemek İmkansız Gibi Birşey Olur. Bi Çok Arkadaşımız Yaptıkları Projelerden Bahsetmiş ki; Dahasıda Gelicek, Bundan Şüphe Duymuyorum. Kelebek.Gen.TR; Kelebek.ORG Sunucusunun Özentisi Denilmiş. Ki Bu AsLa Mümkün Değildir. Çünkü;
| Alıntı: | Bilindiği üzere 5. hafta polemiği Kelebek.Gen.TR idi.Bu hafta sıradaki sunucumuz Kelebek.ORG Artıları eksileri ve görüşlerinizi bu başlık altından seviye sınırları içerisinde belirtiniz.. Kelebek.ORG'yi tanıyalım;- Sunucu Sahibi: wToprak
- Help Founder: HaLiL
- Ortalama User: 1250 - 1750
- Özgeçmiş: 2004 Yılında kurulan Kelebek.ORG&Gencsite.NET sunucusu günümüzde ön planda yerini almış olan sunucular arasındadır.Kelebek Script ismi olarak 2001 yılında ilk sürümü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinde yayınlanmıştır.Fakat IRC'i açma fikirleri 2004 yılında faaliyete geçirilmiştir.
| 2007 Polemiklerini İncelerseniz; Kelebek.ORG Sunucusu 2004 Yılında Kurulmuştur, KELEBEK.GEN.TR ise 2003 ve Öncesinde Var Olan Bir Sunucudur. Kelebek.Org Sunucusuna Kelebek.Gen.TR 'nin Özentisi Demek Daha Doğru Olur. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben Bir Kelebek.Gen.TR Yöneticisi Olarak; Başarımızın Kat Kat Artmasını Temenni Ediyor, economist ve MdX 'e Sonsuz TeşekkürLerimi Sunuyorum. Sana da Birşey Söylemeden Edemicem. Madem Aydınlanmak İstiyorsun; Scriptinden " /s irc.kelebek.gen.tr " Yap, Biraz Takıl Zaten Ne Olduğunu Sen Görüceksin. Edit: Farkettimde 2007'ye Değil Bundan Önceki Bi Polemiğe Bakmak Bile Yeterliymiş. Kelebek.ORG'un 2004'de Açıldığını Görmek İçin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İyi ForumLar.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu ShellmasteR tarafından (02 Mayıs 2008 Saat 03:18 ) değiştirilmiştir.
|