Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mayıs 2008, 20:56   #15
Çevrimdışı
L4roXyL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: script'i simge durumuna indirmek




XcLusive, bence yanlış düşünüyorsun.

Örneğin, mIRC 6.31 setup kurduk. Ve /showmirc -lt komutu ile, çıkan tabloya şifre girdik. Yani mIRC'i tray konumunda şifreledik. mIRC 6.21 pc'mizde kurulmuş halde mevcut diyelim. mIRC 6.21 çalıştırdık. Ve /showmirc -t komutu ile tray'a attık. Tekrar maximize durumuna getirmek istediğimiz'de şifre istemeyecektir. Hatta /showmitc -lt komutu ile tray'a atmak istediğimiz'de yeni şifre paneli çıkacaktır. Ama mIRC 6.31 maximize durumuna getirmek istediğimizde kesinlikle şifre isteyecektir.
Ek olarak, mIRC 6.31 yani şifrelediğimiz mIRC'i, şifreyi girerek maximize durumuna soktuğumuz'da, tekrar /showmirc -t komutu ile tray'a atarsak yine şifre istemeyecektir. Fakat bunun yerine, /showmirc -lt yaparsak, tekrar maximize konumuna getirmek istediğimiz'de şifreyi yeniden isteyecektir.

Ki LockOptions anahtarını ister sil, ister silme; şifrelediğin mIRC'i kapatıp açtıktan sonra, /showmirc -lt komutunu uyguladığında yeni şifre paneli gelecektir. Yani eski şifreyi hafızasında tutup, mIRC'i direk tray'a şifreli bir şekilde atmayacaktır.
Kısacası farklı mIRC'ler arasında yapılan kilit işlemi bir diğer mIRC'i etkilemez diye düşünüyorum.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet