Serkan + Radius :D (+18)
<Radius> kiprastirsana beni lan
<Radius> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Radius> o bence aklini degistirsin
<Radius> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<SerkaN> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<SerkaN> nerden degisioz laptop çorba .d
<Radius> ipden kazansa tipden kaybediyo hayfan
<Radius> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDD
<SerkaN> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Radius> bunu aynen if e Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDDDDD
<Radius> zuhahahahahhaha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDDD
<SerkaN> konusma büyük deve
<Radius> kes lan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<SerkaN> makas ver
<Radius> bise verirdim ama neyse
<Radius> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDD
<Radius> dua et log yapcam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
<SerkaN> gel ben werm sana
<Radius> yoksa ....
<SerkaN> ..
<Radius> anladin sen onu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<SerkaN> sende
<SerkaN> yrn if de mod lara küfür etcem ßy ufkum
<SerkaN> imz
<SerkaN> a
<SerkaN> .D
<Radius> sktr Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |