Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2008, 12:14   #8
Hasan Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mutluluğun Tarifini Yapabilirmisin?

Mutluluk : Mutluluk Bir İnsanın Icınden Gelerek Sevınmesi , Gulmesi , Eglenmesi , Oynaması ve O Kişinin Etrafa ve Herkese Bunu Gostermesidir...Her İnsan Mutluyum Der Ama Etrafındakılere Yansıtmadıktan Sonra Bence Bu Mutlulugun Bır Anlamı Yoktur...

Beni En Cok Ne Mutlu Eder : Beni En Cok Bir Insanın Iyı Olması , Saglıklı Olması V.b Seyler En Cok Mutlu Eder...
Sahsıma Sorarsanız Bir Cicektende Mutlu Olmasını Bılırım... Bir Bocektende Mutlu Olmasını Bilirim...
Cunku Hayata Hep Su Sekilde Bakarım ( Bu Dunyaya Bır Kere Geldım Oda Bu Zaman Ne Zaman Gıtcegımı Bılmıyorum Bılmedıgım Icınde Gıdecegım Gune Kadar Mutlu Olmayı Dusunuyorum )...

Baskasının Mutlulugu Icın Kendi Mutlulugumu eri Plan'a Atarmıyım : Egerki O Kişi Kim Olursa Olsun Oncelikle Hıcbır Zaman Kendıme Bakmamısımdır...
Ben Zaten Hep Mutluyum Sinirli Yada Agresif Bir Gunum Yoktur...
Simdiye Kadar Cok Sey Gordum Yasadım ve Bunlardan Ders Cıkarttım Sımdı Ben Cok Mutuyum ( İnşalah Birgun Herkes Mutlu ve Huzurlu Olurlar... )

Sevdigimin Mutlulugu Icın Gozumu Kırpmadan Ne Yaparım : Bir Kere Sevdim Onun İçinde Hayatımdan Vazgecmiştim...
Ama ONA Bunun Degmedigini Anladım ve O Gun Bu Gundur Kimseyi Sevmedigim İcin Bu Soruyu PAS Gececegim...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan