Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2008, 21:41   #1
αуℓιη
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
7 Ya$indaki Kiz Cocugu KöpekLe EvLendiriLdi :S





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Garip evlilik Cemşidpur şehrine bağlı bir köyde gerçekleşti. Kızın ailesi, evliliğin kendilerine huzur getireceğine ve kendilerini kötülüklere karşı koruyacağına inandıklarını ifade ettiler. Düğün kapsamında sokak köpeği "damada" güneş gözlüğü takıldı, köpek ve düğün yeri süslendi. 150 kadar misafirin de katıldığı düğünde davullar çalındı, danslar edildi ve ev yapımı likörler su gibi tüketildi.

Puşpa ismindeki kız, dişindeki bir anormallikten dolayı köpekle evlendirildi. Aşiret, bunun uğursuzluk getirebileceğine kanaat getirdi. Köylülerden Sonu Pariyar, "Aşiret ileri gelenleri kızın bir köpekle evlendirilmemesi halinde aşiret olarak başımıza belalar geleceğine karar verdi. Bizim inançlarımıza göre zor durumdaki aileler, belalardan kurtulmak için çocuklarını köpeklerle evlendirmek zorundadır" dedi. Mahalli festivalin başladığı pazar gününden bu yana bu şekilde 9 evlilik gerçekleştirildiği bildirildi.

Köylüler, köpekle evlenmesinin kızın hayatını olumsuz etkilemeyeceğini, ilerde uygun bir damatla çok rahat bir şekilde tekrar evlenebileceğini ifade ettiler. Köy sakinleri, kızın köpekten boşanmasına da gerek olmadığını dile getirdiler.

Hindistan'da çok yaygın olmasa da bilhassa doğudaki Orissa ve Jharkhand gibi eyaletlerde kızların köpek ve yılan gibi hayvanlarla evlendirilmesine zaman zaman şahit olunuyor

ßiLemiyorum Konu daha Önce veriLdi mi ,veriLdiyse siLinebiLir ben Göremedim..
ßu NasiL 1 ya$amdir ,NasiL 1 inani$ hic mi ßeyin yok ßu insanLarda Cözemedim;noki

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet