| Nedir Bu Beep :)
<+Kikirik> burdan konussak <+Kikirik> olmazmı <HuNTeR> olur <+Kikirik> orda konusan lar var <HuNTeR> nasıl rahatsan orda konuşuruz <+Kikirik> beep ne demek <+Kikirik> sımdı dalga malga gecerler bılmıyomdıye kavga cıkarırım <@Fearless> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) <+Kikirik> gulme be <+Kikirik> işine baksana sen <HuNTeR> beep türkçe anlamı zil çalma <HuNTeR> ses çıkarma <HuNTeR> yanılmıyorsam <+Kikirik> ee ne ıse yarıyo <HuNTeR> herhalde birinin üstünü tıklayıp ona basarsan <@Fearless> = <HuNTeR> ona bir ses gödneriyo <HuNTeR> bilmiyorum Kikirik onu <+Kikirik> ne gıbı ses <+Kikirik> hıı <HuNTeR> webten giriş yapmadığım için <+Kikirik> nası bılmezsın yaw <+Kikirik> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<HuNTeR> ama bilki beep işine yaramaz <+Kikirik> profıl ne <HuNTeR> çünkü sen şuan webten giriş yaparken ben mirc-scriptin g ile giriyorum <HuNTeR> profil kişinin genele bilgisini gösteririr
<+Kikirik> hıı
<HuNTeR> işine yaramaz Kikirik
-----------------------------------------------------------------------
[Guest58328 BEEP]
<aLi> Bu ne Patron
<HuNTeR> : ))
<HuNTeR> web user atmıştır
<HuNTeR> web arası iletişim
---------------------------------------------------
<aLi> [Guest10477 BEEP]
<Fearless> ya olm
<Fearless> Guest10477 nickli kisi webden giris yapıyordur.
<Fearless> sana sesli msj yollamısyır
<Fearless> hani mynet sohbette varya gak guk ses cıkarıyor
<Fearless> o işte
<aLi> : )))))))))))))))))))))
<Fearless> ama sen mirc den girdigin icin boyle algılıyorsun
------------------------------------------------
Anlayan Varmi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) |