Kandırdım :p
<Thief> şş
<Thief> düşündüm'de
<Thief> sen şu web 'i değiş
<Thief> abaza web 'ine benzior Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<NefreT> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<NefreT> bırak yav
<NefreT> mert
<NefreT> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<NefreT> sabah beri
<NefreT> uraşıyom
<NefreT> ata sözleri
<Thief> neye uraşıyon
<NefreT> vsl kurallar
<Thief> bırak simdi onu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<NefreT> koymuşum
<NefreT> sen değiş diyon
<NefreT> .d
<Thief> iyice bi goz attımda
<Thief> valla abaza webine benzior
<NefreT> EE
<NefreT> :d
<Thief> kızlar girmez bura
<Thief> anca saplar girer
<Thief> onlarda sana küfür eder D
<NefreT> niye itraf etmiyon nur kanıma girdi benide akndırdı demiyosun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Thief> ne nuru Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<NefreT> sallama ziya
<NefreT> .d
<NefreT> nur
<NefreT> kandırdı
<NefreT> seni
<Thief> töbe valla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Thief> ,nurla hec konusmadım
<NefreT> erhana deki iyi dil felan de dedi
<NefreT> dimi
<NefreT> < Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Thief> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Thief> sacmalama olm
<Thief> valla sole cıvıl cıvıl bi web koy
<NefreT> söle
<NefreT> bitane
<NefreT> çalam
<Thief> thief benmiyim senmisin anlamadım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<NefreT> :P
<NefreT> çoh serefsizsin ha
<NefreT> ayah
<NefreT> üstü
<NefreT> kandırdın
<NefreT> beni
<Thief> yoh la Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |