el33t öncelikle çok teşekkür ediyorum. alias kickcomchan { if ($1) { var %x = $comchan($1,0) | while %x { if ($me isop $comchan($1,%x)) { cs akick $comchan($1,%x) add $2-) | cs akick $comchan($1,%x) enforce | cs akick $comchan($1,%x) del $2 } | dec %x } } }
bu kodu eklediğim yani ilk addon da bi sorun yaşıyorum.join kısmını
on @*:join:#:if ($read(shitlist.txt, w, $nick)) cs akick # add $address($nick,2) 0,2Shit listemdesin. | cs akick # enforce | cs akick # del $address($nick,2)
bu şekilde değiştirdim gayet iyi çalışıyor fakat aşadaki gibi garip bi olayla karşılaştım. İp i banlıyor fakat sonrasında tekrardan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ip adresini sanırım eklemeye çalışmıyor ama enforce ve silmeye çalışıyor. Bir neden ikinci defa akick silsin ikincisi benim ident aşada bu identi nerden buluyor?
-
-ChanServ- Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. maskesi #erdemler kanalinin akick listesine eklendi.
-
* You were kicked from #erdemler by ChanServ (AKICK by erdem55 (Shit listemdesin.))
-
-ChanServ- #erdemler icin AKICK ENFORCE tamamlandi; 2 kullanici bundan etkilendi.
-
-ChanServ- Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. #erdemler kanalinin akick listesinden silindi.
-
-ChanServ- #erdemler kanali su an kullanimda degil.
-
-ChanServ- Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. #erdemler kanalinin akick listesinde bulunamadi. |