Konu: ScanX v.2
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Haziran 2008, 19:04   #66
Çevrimdışı
SaW
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ScanX v.2




GemLik Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Scanx.tcl den
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
# ## 5 ## Caps flood. # # Use .chanset #channel ap:caps <percent>:<line-length> (in DCC, 0:0 to disable) # Set default rate here: lappend ap:udefs {ap:caps 60:40} # Caps flood punishment method: set capsp(pmeth) 3 # Caps flood ban type. set capsp(btype) 2 # Caps flood ban time in minutes. (0 for no ban time) set capsp(btime) 15 # Caps flood kick msg. set capsp(kmsg) "Çok fazla büyük harf kullandınız *büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir!*. $kckcount(form)" # Caps flood warn msg. set capsp(wmsg) "Uyarı: Lütfen BÜYÜK harf kullanmayınız. Devamınız halinde uzaklaştırılacaksınız." ## Edit the following only if you choose a punish method above 5 (oper commands): # Caps flood kline mask type. set capsp(ktype) 2 # Caps flood kline/kill reason. set capsp(klmsg) "Çok fazla büüyk harf kullanmak yasaktır." # Caps flood kline time (seconds or minutes depends on your ircd). set capsp(ktime) 0

bu satırlar kaldırıldığında eminim sorununuz hal olacak

Not = denenmemiştir.

GemLik farkındaysan onlar veriable. veriable'lar daha sonra kodların için de kullanılmak için var.. Peki bunları kaldırırlarsa o kodların içinde bunları nasıl tanıyacak? Hata verecek ve çalışmayacak.
Böyle bişey yapmayın.
Uzun süredir çok fazla online olmadığım için ve ScanX'i yayınlayalı nerdeyse bir sene olduğundan artık daha fazla bu bota teknik destek vermek gelmiyor içimden. Koskaca microsoft bile yazılımlarına sınırsız destek vermiyor : ) örnekse windows'a 5 sene veriyor
Şaka bir yana artık vakit olup da uğraşırsam yeni bir bot (ya da botlar) için uğraşmayı düşünüyorum. Aklımda çok güzel bir proje var, eğer yapmaya imkan bulursam kimse bu tarz sorunlarla (kendilerinden kaynaklansa bile) da uğraşmayacak, yepyeni bambaşka bişey olacak inşallah.
Bugüne kadar bu bota gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürler, ScanX ile beraber ve ScanX için eggdropu hızlandırdıktan sonra gördüm ki bizim insanlarımızın da eggdropa ilgilisi artmaya başladı ve bu beni sevindiriyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet