Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Haziran 2008, 19:13   #12
Sükût
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Örnek Bir Koca...

KiLL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben karı kelimesinin kaba olmadıgını savunmuyorum. Ama koca diye hitap edilirse karı kelimesi yerinde bir hitaptır. siz hiç herif - karı ilişkisi die bi cumle duydunuzmu ben duymadım sahsen. Heryerde karı koca geçer. Sizin vermiş oldugunuz kurallarda z-net ve onder tarafından yapılabilecek şeyleri içerir. Bir forum modu sebepsiz yere bir konuyu silemez. Örneklerini daha once gormustum suan aramızda değiller. Duzgunce rahatsız oldugunu belırtseydınız degısırdım. Ancak bir kadının evli olup olmadıgını nasıl anlayacaksınız. Ben karı tabirini evli bayanlar için kullandıgımı belirtmek için kullandım. Kadın dersem genele girer. Sizin dediğinize göre kadınlar eşlerine erkeğim erkeklerde kadınım demeli. Bence biraz saçma ama goruslere saygı duyarız ancak gorusumuzu degıstırmeyız. Rahatsız oldugunuz ıcın postumu kendim değiştiriyorum ancak kullandıgım tabırın yerınde oldugu kanaatindeyim. İyi forumlar

Kill, ben senin postunu silmedim, karı yazdığın iki yeri kadın olarak değiştirdim. Konuyu yanlış şekilde aksettirme. Neden böyle yaptığımı zaten Heidi olsun Amazon olsun herkes anlamış. Karı tabiri seninde dediğin gibi kaba bir tabir. Karı -koca denir. Ama sen orda karılar diyorsun. Orda geçen karı kelimesi tek başına ve yakışıksız oluyor. Ki sende düzeltmişsin benden sonra.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan