Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2008, 21:48   #7
LyXiRd
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Özele kodla girmek [ Kodlar Tamamen Bana Aittir... ]

Regex Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Saygısızlık olarak anlaşılmasın fakat basit bir kodla özele kabul sistemi için bu kadar variable ve satır fazla. Daha etik, kısa ve basit olarak şöyle olabilir:

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:open:?:*:if $nick != %ozelson { set %ozelkod $+($rand(a,z),$rand(1,9),$rand(a,z)) | .msg $nick 4Kontrol ediliyorsunuz. | .timer 1 4 .msg $nick 2Selam $+(4,$nick,.) | .timer 1 4 .msg $nick 2Bot olmadığınızı kanıtlamak için özelime 4!kod %ozelkod 2yazınız. | .timer 1 4 .msg $nick 2Kodu 30 saniye içinde girmediğiniz takdirde, yazdığınız mesajlar kabul edilmeyecektir. | $iif(!$window(@Özel),window -m @Özel) | echo @Özel 1,4 $time 2-Özel isteği- Nick: $+(4,$nick,.) | set -u30 %ozelson $nick } | else close -m $nick on *:text:!kod *:?:if $2 === %ozelkod { clear $nick | $iif(!$window(@Özel),window -m @Özel) | echo @Özel 1,4 $time 2 $nick şifreyi doğru girdiği için özelinize kabul edilmiştir. | query $nick | .msg $nick 2Şifreniz doğru. Görüşme talebiniz kabul edilmiştir. | echo $nick $timestamp $+(<,$nick,>) %ozelyazi } | else .msg $nick 2Girdiğiniz kod, 4yanlıştır.2Otuz saniyeliğine bana yazmanız engellenmiştir. | .ignore -u30 $nick | $iif(%ozelson,unset %ozelson) | $iif(!$window(@Özel),window -m @Özel) | echo @Özel 1,4 $time 2 $nick $+ , kodu yanlış girdiğinden özel görüşme talebi reddedildi. Kod:7 %ozelkod - 2Kod olarak gösterilen yazı:4 $2

Ben birden fazla satırla yaptım sen tek satıra indirdin aslında fazla fark yok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
2 side kod

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan